Alternative content

Get Adobe Flash player

 Oilily Russian Rose Collectie

De nieuwe collectie tassen en accessoires van Oilily, Russian Rose, is nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Russian Rose valt op dankzij de krachtige tinten in combinatie met een vleugje Rusland en de bekende Oilily stijl voorzien van geraffineerde details.

Alle producten zijn versierd met een schitterende bloemenprint. Qua kleuren doen ze denken aan de bekende handgeschilderde matroesjka-poppetjes uit Rusland. Fuchsia, walnoot en nachtblauw vormen de basiskleuren voor deze collectie en zijn geheel afgestemd op de najaarsmode.

De Russian Rose collectie omvat de bekende Carry alls, wallets en cosmeticatassen, maar er is ook een nieuw model verkrijgbaar: de flat shoulderbag.

Oilily Russian Rose Collectie
Vrouwelijk of juist lekker sportief en praktisch, Oilily heeft de juiste tas voor het juiste moment. Alle modellen zijn afgewerkt met een zeer praktische waterafstotende laag, de handgrepen zijn elegant en de functionele schouderbanden verhogen het draagcomfort.

Ontdek nu uw eigen Oililiy Russian Rose bij ICI PARIS XL.

Ontmoet Oilily Classic

In 1989 introduceerde Oilily als eerste modemerk een eau de parfum speciaal voor kinderen! Het parfum groeide uit tot de absolute nummer 1 onder de meisjesgeuren en werd een aantal keer gerestyled. Inmiddels zijn we 20 jaar verder na de introductie. Oilily Eau de Parfum is uitgegroeid tot een klassieker onder meisjes en jonge vrouwen, daarom is de tijd rijp voor een nieuwe naam die de geur écht verdient: Oilily Classic.

Ontdek de nieuwe Oilily Classic nu in uw ICI PARIS XL

Oilily Classic Parfum

* Aanbieding is geldig t/m 23 oktober 2011 bij ICI PARIS XL Nederland. Prijswijzigingen, druk- en/of zetfouten voorbehouden. Zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 cadeau per klant. Niet geldig in de webshop.

Zoek een winkel